Nyhetsarkiv

maj15 den 15 maj 2023 by Petri Pannula
apr6 den 6 april 2023 by Petri Pannula
mar13 den 13 mars 2023 by PJ

Härmed kallas medlemmarna i TK Hobby till årsmöte.

Dag: onsdag den 29 mars 2023
Tid: 18.30
Plats: Vagnmakarevägen 6 

Anmälan till mötet sker senast 22 mars antingen via lista i shopen eller via mail till info@tkhobby.nu

Välkomna!
Styrelsen för TK Hobby

jan31 den 31 januari 2023 by Petri Pannula

På Lördag 22/4-kl 10.00-12.00  , anmälan på anslagstavlan i tennishallen, eller mail till petri@tkhobby.nu

läs mer...
dec28 den 28 december 2022 by PJ
dec18 den 18 december 2022 by Petri Pannula

På torsdag 23/2 kl 10.00-11.00 arrangerar TK Hobby Prova På tennis för barn o ungdomar 6-15 år.

Det är gratis att deltaga, anmäl dig på mail  info@tkhobby.nu  ( namn o ålder)

Medtag shorts, t-shirt, samt långärmat.

Tennisracket får man låna.     Välkommen med din anmälan.

dec14 den 14 december 2022 by PJ

I helgen (16-18 december) avgörs slutspelet i Elitserien powered by MATCHi i Malmö. Nu står det klart att medarrangören tillika Malmöklubben Fair Play TK har säkrat en semifinalbiljett på både dam- och herrsidan.

Följ matcherna online via streaming på tennis.se

nov13 den 13 november 2022 by PJ

Tk Hobbys herrar höll sig kvar i division 1, man placerade sig femte plats med 8 poäng.

Bra jobbat!

sep24 den 24 september 2022 by PJ

På höstlovet 3-6 november är det dags för Folktandvården Cup 2022. En jättekul tävling för alla mellan 10-16 år. Det finns klasser som passar alla, nybörjare och erfarna spelare. Om det är första tävlingen så prata med din tränare om vilken klass som passar dig och hur det fungerar med anmälning och allt annat.

Ladda ner affischen med all info här! 

aug1 den 1 augusti 2022 by Petri Pannula

Har du inte fått mail ang byte av dag/tid, så gäller samma träningsdagar o tider som föregående termin.

Välkommen till en termin med full fart!

maj30 den 30 maj 2022 by PJ

Jack Karlsson Wistrand vann Tors Hammare Open genom att besegra Jonathan Stenberg från Tabergsdalens TK med 6-2, 7-6. Finalen spelades på de nya Hardcourt-banorna vid Torshargs IP medans större delen av round robin spelades inne i Tennishallen pga. kraftigt regn. Jack som inför finalen hade den jobbiga statistiken 0-8 i matcher mot Stenberg spelade grymt bra och stabilt. Förrutom äran fick Jack också en prischeck på 10.000:- som sponsorerna stod för. Grattis Jack!  

 

 

 

mar22 den 22 mars 2022 by PJ

Efter ett års pandemipaus är det äntligen dags för vår populära tvävling på SvTF Vintertour. Läs allt om tävlingen på Tournament Online och passa på att ladda ner affischen på länken nedan. 

Ladda ner affischen här!

mar9 den 9 mars 2022 by Lovisa Berglund

Härmed kallas medlemmarna i TK Hobby till årsmöte.

Dag: onsdag den 30 mars 2022
Tid: 18.30
Plats: Vagnmakarevägen 6 

Anmälan till mötet sker senast 23 mars antingen via lista i shopen eller via mail till info@tkhobby.nu

Om du vill delta men inte har möjlighet att närvara på plats, kan du delta digitalt. I så fall meddelar du det i samband med anmälan, varpå ett mail kommer skickas till dig med länk där du kan logga in. 

Välkomna!
Styrelsen för TK Hobby

dec12 den 12 december 2021 by PJ
Ett stort grattis till Jack Karlsson Wistrand som under söndagen tog sin första titel på Vinterouren. I finalen av XL- Bygg open i Borås vann han stort mot Axel Erksson, Elfsborg Tennis med siffrorna 6-0, 6-2. Ett perfekt genrep inför vår egen tävling Eskilstuna Open som startar 6 januari 2022.
dec5 den 5 december 2021 by PJ

TK Hobbys mycket lovande tennistalang, Jack Karlsson Wistrand har  tilldelats TK Hobbys nyinstiftade Elitstipendium för 2021

Motivering: För en alltid visad kämpaglöd på träning och tävling och för ett föredömligt uppförande på och utanför tennisbanan.

Stipendiet skall användas för fortsatt satsning mot tennistoppen genom träning och tävling eller aktiviteter som på annat sätt främjar satsningen.

Stipendiet delades ut på lördagen innan Div.1 matchen mot Näsbypark av ordförande Yvonne Berglund

 

okt17 den 17 oktober 2021 by PJ

Missa inte anmälan till Folktandvården Cup! Det finns klasser för alla barn och juniorer, men också för vuxa med tävlingslicens eller motionärer utan licens. 

Motionärer måste skaffa ett gratis spelar ID för att man skall kunna anmäla sig.  www.svtf.tournamentsoftware.com

TK Hobbys Juniorer upp till 18 år som spelar i en träningsgrupp har gratis anmälningsavgift. Avgiften återbetalas efter lottningen så man måste betala vid anmälan online. Obs! om det är första gången, kolla med din tränare om det är dags att prova på att tävla.   

Ladda ner affischen här! 

aug18 den 18 augusti 2021 by PJ
Välkomna till våra grusbanor på lördag.  Alla som vill får prova på lite tennis och vi har racketar och bollar att låna ut. Lite enkla fritidskläder och ett par sneakers fungerar perfekt. Vi bjuder på fika med festis, kaffe och bulle.   
dec11 den 11 december 2020 by Yvonne Berglund

Från och med den 14 december gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd för att minska smittspridningen. De gäller tills vidare i hela landet och ersätter de lokala allmänna råden. 

Svenska tennisförbundet har gått ut med information om vad detta innebär för tennisen:
- Träningsverksamhet för alla åldrar kan genomföras i enlighet med gällande råd och företrädesvis i grupper om mindre än åtta personer.
- För träningsverksamhet för utövare födda -04 och tidigare gäller att:
       - Hålla avstånd till varandra
       - Inte dela utrustning
       - När det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
       - Undvika gemensamma omklädningsrum
       - Resa till och från aktiviteten individuellt
       - Utföra aktiviteten i mindre grupper 

Detta innebär glädjande nog att träningsverksamheten återupptas från och med den 14 december, även för de som är födda-04 och tidigare. De nationella föreskrifterna och allmänna råden kommer gälla en lång tid framöver. Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att upprätthålla dessa. TK Hobby kommer vidta en rad olika åtgärder för att minska risken för smittspridning och underlätta för er att kunna följa Folkhälsomyndighetens råd när ni vistas i tennishallen. Så stanna upp och ta er tid att läsa de skyltar och informationsblad som anslås i hallen. Vi vädjar till er alla att vara omtänksamma mot varandra och följa de riktlinjer och anvisningar som anges i hallen. 

Vi vill påminna om att smittspridningen är omfattande i Sverige och större delen av världen. Även om vi är väldigt glada för att vi återigen har möjlighet att återuppta träningsverksamheten för alla våra tennisspelare, så vill vi betona vikten av att vi alla hjälps åt och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Följ instruktionerna och var noga med handhygienen. När våren kommer och utebanorna öppnas så kan vi återigen hänga kvar efter träningen och ta en fika med träningskompisarna.

Tack för att ni bidrar och välkomna till tennisen!

nov30 den 30 november 2020 by Yvonne Berglund

I anledning av att Folkhälsomyndigheten beslutat att förlänga de lokala allmänna råden för Sörmland har TK Hobbys styrelse beslutat att även förlänga de särskilda riktlinjerna för TK Hobby till den 13/12. Vi beklagar verkligen detta och tycker självklart att det är otroligt trist! De närmaste dagarna kommer dock alla medlemmar få mail från oss där vi berättar mer om våra planer för att just du ska kunna träna så mycket och så säkert som möjligt.

nov18 den 18 november 2020 by PJ

Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta riktlinjer i Sörmland för att minska smittspridningen. I anledning av de skärpta riktlinjerna för flera regioner har RF och SVTF uppdaterat sina råd och riktlinjer. Mot bakgrund av det har TK Hobbys styrelse beslutat följande:

 

- Träningsverksamheten för dig som är född 2004 eller tidigare är inställd under den här perioden pga ovan nämnda direktiv. För dig som ingår i vuxenträningen är banan alltjämt bokad på ordinarie tid och kan nyttjas av deltagarna för eget spel utan tränare. Det är dock mycket viktigt att alla tar ansvar och rättar sig efter gällande restriktioner.

 

- Träningsverksamhet för dig som är född 2005 eller senare fortsätter som vanligt.

 

- Vi ber er som skjutsar till och från träningen att inte stanna kvar i hallen under själva träningen.

 

- Alla som känner sig sjuka eller uppvisar symptom som passar in på Covid19 uppmanas att inte träna eller i övrigt befinna sig i hallen.

 

- Tränare har rätt att skicka hem elever som inte är friska under förutsättning att förälder kan hämta.

 

- Vi vädjar till alla att byta om och att duscha hemma. Var noggranna med att hålla minst 2 meters avstånd i hela hallen.

 

Den som vill veta mer kan gå in på Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndigheten
Under rådande omständigheter är det väldigt viktigt att vi alla hjälps åt och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Vi tackar för det ansvar och den hänsyn som alla medlemmar och tennisspelare visat och alltjämt visar!

 

TK Hobbys styrelse

 
  |   Logga in