Startsidan

Nyheter
2016-05-18 Sommaravslutning.
Lördagen 4/6-kl 11.30-14.00.
2016-03-21 Nu kan du anmäla dig till sommarens läger!

Liksom tidigare år anordnar vi det populära sommarlägret. I år med nyheten att vi kör 2 läger. Ett i början av sommaren och ett andra läger i slutet av sommaren. En perfekt chans att komma igång bra inför terminsstarten.


OBS! Sista anmälningsdag läger 1: Fredagen den 29/5 & för läger 2: Fredagen den 17/6. Då det är först till kvarn som gäller så är det viktigt att vara ute i god tid!


Affischen samt anmälningslistor finner du på anslagstavlan i hallen. Du kan även ladda ned affischen här!

2016-02-01 Vårens aktiviteter

Nu är vårens aktivitetsplan ute. Här får ni en överblick av vad som händer i klubben under våren. Som vanligt är det ett levande dokument med reservation för ändringar. Gå med andra ord regelbundet in och titta. Uppdaterad 2016-03-17.

Aktivitetsplan VT 2016

2015-11-16 Stöd TK Hobby - köp en skylt på räcket vid bana 3 och 4!
Nu kör vi igång med försäljningen av namnplaketter utmed bana 3 och 4 (på läktaren). Beställ din skylt i shopen och skriv vilket namn du vill ha på den. Beställer du fort får du ett mycket förmånligt pris för dubbla tiden som skylten får sitta uppe. Du har dessutom chansen att vinna fina priser varje år. Du hittar mer information genom att klicka här eller läs på anslagstavlan i hallen.

För banbokning från och med 9 maj- logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan för att skicka mailet igen.
Glömt lösenord?

Ny kund? registrera dig HÄR!
(Notera att klubben kan ha lagt till dig redan, pröva klicka på Glömt lösenord och ange din epostadress för att se om du redan har ett konto)

För dig som redan har ett konto på Mycourt kan du enkelt lägga till TK Hobby till ditt befintliga Mycourt konto. Logga bara in på ditt Mycourt konto på www.mycourt.se och klicka på länken ”Lägg till nya klubbar”.
Kalender
Aktuella tävlingar


Huvudsponsorer

 

 


 

  Se alla sponsorer »
  |   Logga in